keywords: ip pbx voip gateway gsm gateway

× Questions about VS-GW2120/GW1600/GW1202 and WGW1002G GSM Series VoIP Gateway

Dial pattern did not work on first GSM module GW16

7 years 3 months ago #10318 by livemotion
sorry, my English is very poor, so show screenshots
We have GW1600 with 3 GSM modules
2 modules united in one GSM group:

with Call Routing Rule

But this rule works only on second GSM module, pattern does not prepend #31# to any calls passing through first GSM module:

im reboot device, reboot asterisk, update firmware to 2.1.3
7 years 3 months ago #10319 by lindali
Hi,

I'm Linda from OpenVox.
I cannot see the picture. Please set the prepend as #131# in the outbound routing.
If you still have problem, you can contact me via skype.

Best regards,
skype: linda.li258
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #10320 by livemotion
Attach pics in order, that they going in my post

Attachment gr.png not found



Attachment crr-mts.png not found

Attachments:
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #10322 by livemotion
7 years 3 months ago #10323 by livemotion
question rented. That is web UI mistake.
All calls that passing through first GSM module in web UI displayed without prefix (attachment "web_i.PNG")

Attachment web_i.png not found


but in CDR log they contains prefix (attachment "cdr_i.PNG")

Attachment cdr_i.png not found

Attachments:
7 years 3 months ago #10324 by lindali
Hi,

Which brower do you use? google? Could you try other browers? If it happens bo matter what brower you use, could you give me remote access for checking? Because we didn't run into this problem before. So I want to know if it's a bug.

Best regards,
skype: linda.li258
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Time to create page: 0.043 seconds
Powered by Kunena Forum