keywords: ip pbx voip gateway gsm gateway

× Questions about G400/G410 Cards.

FATAL Module opvxg4xx NOT FOUND

12 years 1 month ago #6469 by bittermike
I installed g400p on a fresh and fully updated elastix 1.62 following your instructions. now zaptel drivers load ok but i get an error:

no hardware timing source found in /proc/zaptel


and then if I run

modprobe opvxg4xx debug 16/8

i get - FATAL Module opvxg4xx NOT FOUND

zttest works

what do I do????? my customer is very angry with me now.
12 years 1 month ago #6470 by lisa.gao
Hi,
Which instruction do you refer? Elastix 1.6 support dahdi instead of zaptel. Please follow this user manual:
http://www.chan-extra.org/index.php/OpenVox_G400P_User_Manual_for_dahdi

12 years 1 month ago #6471 by james.zhu
hello:
Please check the lcpci to get the chip info, and make sure zt_cfg -vvvvvvvvvvvv without any error.

12 years 1 month ago #6472 by bittermike
i installed using these instructions:

www.openvox.cn/bbs/viewthread.php?tid=1327&extra=page%3D2



[[email protected]### ~]# zt_cfg -vvvvvvvvvvvv
-bash: zt_cfg: command not found
12 years 1 month ago #6473 by lisa.gao
Hi,
Please run the command: ztcfg -vvvvv
If possible, please add my MSN: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. or G talk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

12 years 1 month ago #6474 by bittermike
i only use Yahoo. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


[[email protected]###~]# ztcfg -vvvvv

Zaptel Version: 1.4.12.1
Echo Canceller: MG2
Configuration
======================


Channel map:


0 channels to configure.
Time to create page: 0.051 seconds
Powered by Kunena Forum